Laatste wijziging 15 mei 2024 13:48
Motorweekend 13

Menu

Motorweekend 2004

AfdrukkenE-mailadres

Op 11-14 juni heeft het motorweekend 2004 plaatsgevonden. 20 leden van de MC Bicyclette zijn afgereisd naar het Limburgse Valkenburg om daar heerlijk te toeren en gezellig samen te zijn. Het weer zat soms wat tegen maar de gezelligheid was er niet  minder om!

 

Tegen half 11 werd er vertrokken uit Zutphen en via Arnhem en Nijmegen arriveerde de groep bij de eerste stop in Milsbeek in het noorden van Limburg, waar een warme of koude consumptie genuttigd werd en de keuze voor de lunch vast gemaakt, zodat het doorgebeld kon worden.

 Ook Dorine en Peter kwamen bij de groep, zij waren later vertrokken.

Na een flinke file in Venlo en langzaam rijden door de verschillende dorpjes en het verbazend drukke verkeer werd de lunch gebruikt bij 'Brasserie Het Brandpunt' in Echt, waar iedereen het zich goed liet smaken. Daarna werden de motoren weer opgezocht en er werd doorgereden naar Valkenburg.

Eenmaal in Valkenburg aangekomen werd er bezit genomen van de lounge van het Tourotel. Na een bakje kofiie werden de motoren alvast naar bed gebracht.

 's Avonds aten de meesten in het hotel, het restaurant ernaast serveerde namelijk ook bij de buurman. Daarna werd er nog even een biertje gedronken in de lounge.

 De zaterdag bleek een waterig dagje. De groep verdeelde zich in de bikkels, die gingen motorrijden, en de mietjes, die de stad en de mijnen ingingen.

 's Avonds werd opnieuw gedineerd in het hotel. Deze keer kwam het eten gewoon uit de keuken van het hotel, en het smaakte erg goed!

Op de zondag waren er 3 groepen, 1 groep ging de Mergelland route rijden, een andere ging een grote tocht van ruim 400 km door de Duitse Eifel rijden, en de 3e groep reed een stukje Eifel en Ardennen en was na zo'n 200 km weer terug.

De groep die door de Eifel en de Ardennen ging, kwam maar niet van de regen af en er werd onderweg dan ook veelvuldig gestopt om weer een beetje op temperatuur te komen. En natuurlijk om hele grote schnitzels te eten, want waarvoor ben je anders in Duitsland?

De volgende ochtend werden de motoren weer opgehaald uit de stalling en de bagage er weer op gebonden, en werd begonnen aan de terugreis.

Wie heeft er nog leuke foto's voor op deze pagina? Bijvoorbeeld van de andere 2 groepen die op zondag hebben gereden of van de terugreis? Het hoeven geen digitale foto's te zijn. Reacties graag op: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel even, alvast bedankt, Peter.

 

    joomla template

    Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
     IJdens.eu webdesign