Laatste wijziging 27 september 2023 20:27
Clubavond 3

Menu

Lid worden

PDFAfdrukkenE-mailadres

Informatie over de vereniging en lidmaatschap

MotorTourClub Bicyclette is een motorclub opgericht op 21 april 2000 door een aantal jonge enthousiaste motorrijders met als doel gezamenlijk het plezier van het rijden op de motor te beleven.

Dit plezier willen we bereiken door samen toertochten te rijden, evenementen te bezoeken die op enige wijze met motorrijden en/of motoren te maken hebben en een aantal keren per jaar bij elkaar te komen.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december en een lidmaatschap kost € 32,00 per jaar. Zonder schriftelijke opzegging wordt een lidmaatschap telkens met een jaar verlengd.

Men is lid/donateur na volledige invulling en ondertekening van het inschrijfformulier en betaling van de contributie.

Er wordt geen onderscheid gemaakt in lidmaatschap/donateurschap voor leden/donateurs met of zonder een motor of voor bijrijders.

Tijdens een verenigingsjaar streven wij ernaar om acht maal een eigen toertocht uit te schrijven waarvan twee maal een toertocht met open inschrijving, vier maal per jaar een vrijdagavondrit, één maal per jaar een meerdaagse te organiseren, één maal een feestavond te organiseren, een aantal evenementen te bezoeken, een aantal keren per jaar een clubavond te houden, vier maal per jaar een clubkrant uit te brengen.

Voor enkele evenementen wordt apart een eigen bijdrage gevraagd, verder worden de eigen tochten voor leden/donateurs betaald uit de contributiegelden, met uitzondering van de consumpties uiteraard.

Als thuishonk maken wij gebruik van het clubgebouw van de wielersportvereniging ETP, Laan naar Eme 95 (op het parkeerterrein bij de sportvelden van Be Quick en zwembad De IJsselslag) te Zutphen.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met het secretariaat. Wij hopen dat eenieder met veel plezier zal blijven deelnemen en dat de MotorTourClub Bicyclette een gezonde en lange toekomst tegemoet kan zien.

Het bestuur

 

Contactgegevens secretariaat:

Ruud Kok

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Lid worden? Download dan het Inschrijfformulier.

 

joomla template

Copyright © 2023 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign