Laatste wijziging 16 april 2024 20:27
Jubileumrit & feestavond -4

Menu

Jubileumrit en feestavond van 23 april 2005

AfdrukkenE-mailadres

Op zaterdag 23 april vierde MC Bicyclette haar jubileum!! De vereniging is op 21 april 2000 door Ivo en Martijn is opgericht, na een stevig kroegbezoek!! Dus dan is het ook logisch om het jubileumfeest niet op een doordeweekse dag te doen!!

Super vet is dan ook de grote opkomst bij de jubileumrit!! En dan te bedenken dat de eerste tocht van de vereniging met drie motoren werd verreden!!

Eigenlijk wel grappig dat we als eerste de domeinnaam hadden en daarmee ook een van de eerste motor verenigingen waren met een eigen website! Maar ere wie ere toekomt: Menno had al super vlot het welbekende logo gemaakt!! Volgens mij

Bij een café was een koffie pauze!! Want buiten het rijden is de gezelligheid heel belangrijk!!!

Greet kreeg dit jaar de "clublid van het jaar" vermelding!! Dus zoals gebruikelijk met een wisseltrofee en een foto van de motor in een mooi lijstje!! GEFELICITEERD!!

En voor het eerst werd ook de jubileumlid prijs uitgereikt!! Bart, van harte!! Dit was trouwens een bon voor een motorzaak!! Altijd handig dus!!

Ook de MAG kwam ons een super mooie tekening, speciaal voor de MC Bicyclette gemaakt, uitreiken omdat we 5 jaar bestaan en een gemêleerd in motoren en leden zijn en super actief, jong, mooie clubkrant, etc... We hebben de MAG meneeren maar een beetje ingekort anders stonden ze nog te praten!! MAG bedankt, de tekening krijgt een heel mooie plek in ons clubgebouw!!

Ohje, en de vereniging heeft zichzelf verblijd met een mooie vlag!! En die moest de mast in!!

  

    joomla template

    Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
     IJdens.eu webdesign